Navodila za nakupovanje

NAVODILA ZA NAKUPOVANJE

Nakupovanje v spletni trgovini OTK d.o.o. je enostavno in varno. Varno vas bomo vodili preko vseh korakov nakupa, poleg tega pa vam bomo na vsakem koraku nudili preglednost podatkov. V primeru, da pri nakupu naletite na kakršne koli težave, smo vam za pomoč na voljo na elektronskem naslovu info@otkcards.com

Navodila za nakupovanje

1. Izberite izdelek in ga s klikom na gumb “V košarico” dodate v košarico.

2. V košarici si lahko ogledate seznam izbranih izdelkov, spremenite količino ali odstranite izdelek. Če želite dodati nove izdelke v košarico, kliknite na izbrani izdelek in ga enostavno potrdite .
Izdelki, ki ste jih že dodali v vašo nakupovalno košarico, bodo tam ostali, dokler naročilo ne bo dokončano oziroma izdelkov ne boste odstranili iz košarice. V vsakem trenutku se lahko vrnete na nakupovanje in dodajate nove izdelke, pri čemer bodo že dodani izdelki ostali v košarici.

3. Preglejte izdelke v vaši nakupovalni košarici, ki jih želite naročiti. Izdelke iz košarice lahko tudi odstranite ali spremenite njihovo količino.

4. Ko imate v nakupovalni košarici izdelke, ki jih želite naročiti, kliknite na gumb »BLAGAJNA«. Sledila bo prijava oziroma registracija v sistem Spletne trgovine OTK. Če ste v Spletni trgovini OTK že kdaj nakupovali ter ste registrirani, se v sistem prijavite z elektronskim naslovom in geslom. V kolikor v Spletni trgovini OTK še niste nakupovali, torej niste registrirani, bo registracija avtomatsko izvedena ob vašem prvem opravljenem nakupu. Vsi podatki o registraciji in dostopu bodo poslani na vaš elektronski naslov.

5. V naslednjem koraku »Vnos podatkov« bo sledil vpis/pregled podatkov za dostavo in izbira načina plačila. Obstoječi uporabniki na tem koraku preverite že vpisane kontaktne podatke, izberite plačilo in označite naslednji korak. Novi uporabniki vpišite vse zahtevane kontaktne podatke, prav tako izberite način plačila.

6. Sledi pregled in potrditev naročila. Prosimo, da preverite vpisane podatke in naročilo. Če ste lastnik plačilnih bonusov kot so, Darilni bon, Kupon ali nagradne točke, jih vpišite in si zagotovite popust. Če se z vpisanimi podatki strinjate, potrdite in oddajte naročilo s klikom na gumb »Potrdite naročilo«.

7. Vaše naročilo bo oddano, na elektronski naslov boste dobili sporočilo o uspešni oddaji naročila. Nadaljnji koraki so odvisni od izbranega načina plačila:

Plačilo po povzetju: ko bo administrator potrdil in obdelal vaše naročilo, bo blago odposlano na vaš dostavni naslov. Pred dostavo vas pokliče dostavljalec in sporoči predvideni čas dostave. Plačilo bo izvedeno ob samem prevzemu, in sicer v gotovini.

Plačilo po predračunu: ob potrditvi naročila vam bomo na elektronski naslov poslali predračun in sicer vzporedno z odgovorom na vaše naročilo. Po poravnanem predračunu in potrjenem naročilu bo blago odposlano. Pred dostavo vas pokliče dostavljalec in sporoči predvideni čas dostave.

Plačilo s kreditno kartico: po oddaji naročila boste avtomatsko preusmerjeni na spletno stran, kjer boste vnesli podatke o kreditni kartici ter izvedli plačilo. Enako velja za plačilo preko plačilnega sistema Pay Pal-a.

8. Prejeli boste e-sporočilo, ki bo potrdilo vaše naročilo. O vseh korakih in statusih vašega naročila boste obveščeni na elektronski naslov, vse podatke pa lahko pregledujete in spreminjate tudi v zavihku Moj račun.

Pomaknite se na vrh
Zapri
Zapri
Nakupujte
0 Seznam želja
0 Košarica
Zapri

Moja košarica

Nakupovalna košarica je prazna!

Nadaljuj z nakupovanjem